Tiếng anh 11- Test yourself

Read the following passage carefully, and then select the best option to complete it:

AUSTRIAN POST OFFICERS IN THE OTTOMAN EMPIRE

 

Austria and other European nations maintained an extensive (31) _______ of post offices in the Ottoman Empire, typically motivated by the unreliable postal system of the Ottomans. For Austria, the (32) _____ started in 1748 with the establishment of a (33) ______ in Galata outside of Constantinople, and eventually extended to dozens of (34) _______ throughout the Balkans and the eastern Mediterranean.

Beginning in 1863, (35) _______ of Lombardy-Venetia were used, but after the losses of these areas in 1867, Austria had to issue special stamps; in appearance identical to (36) ___ stamps of the period, but denominated in soldis and florins. In 1886 this was changed to paras and piasters to match Turkish money, (37) _______ by surcharging the existing stamps of the offices, then regular Austrian stamps.

Stamps printed specifically for the offices resumed in 1906, by using Austrian stamps (38) _______ the denomination (at this point the denomination of Austrian stamps was printed in a second step), and the Jubilee issue of 1908 included the same (39) _______ denominated in piasters.

While early issues are not common, the volume of mail by the end of the empire was such that both used and unused stamps are still commonly (40) _______.

 

doc4 trang | Chia sẻ: netpro | Ngày: 09/05/2013 | Lượt xem: 429 | Lượt tải: 1download
Tóm tắt tài liệu Tiếng anh 11- Test yourself, để xem tài liệu hoàn chỉnh bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
TEST YOURSELF C I. PRONUNCIATION Choose the word whose underlined part pronounced differently from the rest. A. post B. busy C. swim D. spacious A. best B. text C. exist D. letter A. commune B. punctuality C. communication D. distribution A. express B. recipient C. secure D. messenger A. satisfaction B. facsimile C. punctuality D. spacious A. noisy B. subscribe C. service D. graphics A transfer B. newspaper C. thousand D. relatives A. equipped B. delivered C. transferred D. received A. helps B. provides C. documents D. texts A. stop B. post C. offer D. from II. VOCABULARY Circle the letter before the word that can be best replaced with the word(s) in italic. 11. Thanh Ba Post Office is equipped with advanced technology. A. modern B. outdated C. fashionable D. beautiful 12. Thanh Ba Post Office has a spacious and pleasant front office. A. cramped B. large and with a lot of space C. narrow D. safe 13. Our post office offers the best services with a well-trained staff. A. rule B. impolite C. beautiful D. qualified 14. Your EMS mail will be delivered in the shortest possible time. A. European Monetary System B. Enhanced Messaging Service C. Express Mail Service D. Emergency Mail Service 15. Express Money Transfer is a speedy and secure service for transferring money in less than 24 hours. A. fast and fixed B. fast and protected C. slow and safe D. useful and confident 16. The Message Call Service helps you to notify the recipient of the time and place to receive the call. A. see B. watch C. write D. tell 17. If you want your favorite newspapers to be delivered to your house early in the morning you should subscribe to them. A. pay money B. write a letter C. make a call D. send e-mail 18. The staff of that post office are always thoughtful and courteous to customers. A. kind and beautiful B. helpful and friendly C. helpful and polite D. nice and arrogant 19. If you want to send a document and do not want to lose its original shape, send it by fax machine. A. first B. changed C. modern D. good 20. You can save money if you send a parcel which is under 15 kg. A. letter B. package C. box D. present III. GRAMMAR Choose the word or phrase A, B, C or D - that best completes the sentence. 21. The problem______ never occurred. A. I hadn’t expected it B. that I had expected it C. who I had expected D. I had expected 22. In 1850, Yale University established Sheffield Scientific School,_______. A. engineers were educated there B where engineers were educated. C. in which engineer educated D. where were engineers educated 23. It was the ragtime pianist Scott Joplin_______ the Maple Leaf Rag, perhaps the best known of all ragtime tunes. A. wrote B. the writer of C. who wrote D. writing 24. A keystone Species is a species of plants and animals______ absence has a major effect on an ecological system. A. that its B. its C. whose D. with its 25. William Samuel Johnson,________ helped write the Constitution, became the first president of Columbia College in 1187. A. whom he had B. who had C. and he had D. had 26. My mother, ___________ , enjoys hill walking. A. whom is in her seventies B. that is in her seventies C. which is in her seventies D. who is in her seventies 27. She’s one of the kindest people________ I’ve ever known. A. that B. whose C. who D. which 28. Where is the house________? A. where they are living B. which they are living C. where they are living there D. where they are living in 29. She lives in the house_________. A. which has the red door B. has the red door C. that with the red door D. with its red door 30. Mark Twain is an author________ I like best. A. his books B. that books C. the book of whom D. whose books IV. READING Read the following passage carefully, and then select the best option to complete it: AUSTRIAN POST OFFICERS IN THE OTTOMAN EMPIRE Austria and other European nations maintained an extensive (31) _______ of post offices in the Ottoman Empire, typically motivated by the unreliable postal system of the Ottomans. For Austria, the (32) _____ started in 1748 with the establishment of a (33) ______ in Galata outside of Constantinople, and eventually extended to dozens of (34) _______ throughout the Balkans and the eastern Mediterranean. Beginning in 1863, (35) _______ of Lombardy-Venetia were used, but after the losses of these areas in 1867, Austria had to issue special stamps; in appearance identical to (36) ___ stamps of the period, but denominated in soldis and florins. In 1886 this was changed to paras and piasters to match Turkish money, (37) _______ by surcharging the existing stamps of the offices, then regular Austrian stamps. Stamps printed specifically for the offices resumed in 1906, by using Austrian stamps (38) _______ the denomination (at this point the denomination of Austrian stamps was printed in a second step), and the Jubilee issue of 1908 included the same (39) _______ denominated in piasters. While early issues are not common, the volume of mail by the end of the empire was such that both used and unused stamps are still commonly (40) _______. + New words: denominate (v.): cho tên là, gọi tên là, đặt tên là. florin (n.): đồng florin (đồng hào của Anh bằng 2 silinh). piaster (n.): đồng bạc (tiền Tây Ban Nha, Ai Cập, Thổ Nhĩ Kỳ). surcharge (v.): 1. Chở/ chất quá nặng; bắt phạt quá nặng; đóng thuế quá nặng. jubilee (n.): lễ kỉ niệm 50 năm; dịp vui mùa mở hội. 31/ A. way B. method C. system D. network 32/ A. purchase B. sale C. practice D. service 33/ A. school B. post office C. factory D. company 34/ A. regions B. areas C. houses D. locations 35/ A. stamps B. books C. things D. pictures 36/ A. American B. Austrian C. European D. Asian 37/ A. first B. second C. next D. last 38/ A. having B. removing C. releasing D. missing 39/ A. designs B. shapes C. forms D. images 40/ A. alive B. new C. fresh D. available V. WRITING Choose the sentence that is the best combination of each of the following pairs: 41. The elderly are usually thought to be passive. They can actually have active lives. A. The elderly, thought to be passive, can actually have active lives. B. The elderly can actually have active lives that are usually thought to be passive. C. The elderly thought to be passive can actually have active lives. D. The elderly lives which are thought to be passive can actually be active. 42. Shoes are the products. The company exported only these products to Mexico. A. The company exported only shoes to Mexico, that are the only products. B. Shoes are the only products to be exported to Mexico. C. Shoes, which are the only products to be exported to Mexico. D. The only products to be exported to Mexico, which are shoes. 43. Tommy is late. Does anybody know why? A. Does anybody know what the reason why is Tommy late? B. Does anybody know what the reason why Tommy is late? C. Does anybody know the reason why is Tommy late? D. Does anybody know the reason why Tommy is late? 44. She is the advisor. We got those recommendations from her. A. She is the advisor, who we got those recommendations from. B. She is the advisor whom we got those recommendations from her. C. She is the advisor from that we got those recommendations. D. She is the advisor from whom we got those recommendations. 45. My sister is the only member in my family. She holds a Ph.D. degree in Physics. A. My sister is the only member in my family to hold a Ph.D. degree in Physics. B. The only member in my family is my sister, who holds a Ph.D. degree in Physics. C. The only member in my family which holds a Ph.D. degree is my sister. D. My sister, who holds a Ph.D. degree in Physics, is the only member in my family. 46. Few people know about C.A.Lindburgh. He was the first person who flew across the Atlantic Ocean. A. Few people know about C. A. Lindburgh, the first person flying across the Atlantic Ocean. B. Few people know about C. A. Lindburgh, that was the first person to fly across the Atlantic Ocean. C. Few people know about C. A. Lindburgh, who was the first person flown across the Atlantic Ocean. D. Few people know about C. A. Lindburgh, who was the first person to fly across the Atlantic Ocean. 47. The Mountain Region is in the Great Himalayan Range. It makes up the northern part of Nepal. A. The Mountain Region which makes up the northern part of Nepal is in the Great Himalayan Range. B. The Mountain Region in the Great Himalayan Range makes up the northern part of Nepal. C. The Great Himalayan Range, which makes up the northern part of Nepal, is the Mountain Region. D. The northern part of Nepal, made up by the Great Himalayan Range is the Mountain Region. 48. This is the best book on the market. It was written for university students. A. This is the best book written for university students, which are on the market. B. This is the best book to be writing for university students on the market. C. This is the best book to be written for university students on the market. D. This is the best book that is on the market, which is written for university students. 49. I have a passion for winter. It is usually a sad season for many people. A. I have a passion for winter when is usually a sad season for many people. B. I have a passion for winter, which is usually a sad season for many people. C. I have a passion for winter, when is usually a sad season for many people. D. I have a passion for winter which is usually a sad season for many people. 50. That is the student . I borrowed his book last week . A. That is the student I borrowed whose book last week. B. The student whose book I borrowed that is . C. That is the student whose book I borrowed last week D. That is the student, whose book I borrowed last week ANSWER KEYS 1 B 11 A 21 D 31 C 41 C 2 C 12 B 22 B 32 C 42 B 3 B 13 D 23 C 33 B 43 D 4 A 14 C 24 C 34 D 44 D 5 D 15 B 25 B 35 A 45 A 6 A 16 D 26 D 36 B 46 D 7 A 17 A 27 A 37 A 47 B 8 A 18 C 28 A 38 D 48 C 9 B 19 A 29 A 39 A 49 B 10 B 20 B 30 D 40 D 50 C

Các file đính kèm theo tài liệu này:

  • docTiếng anh 11- Test yourself A.doc
Tài liệu liên quan