Đề kiểm tra tiếng Anh 45 phút lớp 10

1). Valerie Polkoff,., escaped from Russia with her family in 1917.

A). aged 90 when she died B). whose age 90 when she died

C). that has died aged 90 D). who has died aged 90

2). Mr. Carter, to.I spoke on the phone last night, is very interested in our plan.

A). that B). which C). whom D). who

3). That film was.film I've ever seen.

A). the more boring B). the most boring C). boring D). the boring

4). The film was made in Botswana,.wildlife parks are larger than those in Kenya.

A). which B). that C). whose D). who

5). A professor.teaches biology at the university received an award for outstanding research.

A). 0 B). which C). who D). whom

6). 'Do you have the book. the teacher?' Yes, I do.'

A). that belongs to B). to which belongs to C). that it belongs to D). to which belongs

7). The earth,.is the fifth largest planet in the solar system, is the third planet from the sun.

A). whom B). who C). that D). which

8). It is a busier and.place to spend your holiday.

A). so exciting B). exciting C). mush exciting D). more exciting

 

doc20 trang | Chia sẻ: haohao | Ngày: 15/05/2013 | Lượt xem: 4442 | Lượt tải: 6download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Đề kiểm tra tiếng Anh 45 phút lớp 10, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên

Các file đính kèm theo tài liệu này:

  • docKiểm Tra 15 (Sau bài 15)-10 đề.doc
Tài liệu liên quan