Tiếng anh 11- Ôn tập học kỳ 1

1. -------- is the state of not knowing how to read or write.

A. Literacy B. illiteracy C. campaign D. struggle

2. When someone----------a poem or other piece of writing, they say it aloud after they have learn it .

A. recites B. takes part in C. completes D. completes

3. We must start a------for illiteracy eradication immediately

A. contest B. company C. champion D. campaign

4. In Vietnam, Tet is the grandest and most important------ in the year

A. occasion B. season C. tradition D. vision

5. During Tet holiday, homes are often-------with plants and flowers

A. colored B. decorated C. hanged D. supplied

6. Carlos was---- the first prize in the essay competition.

A. disappointed B. completed C. excited D. awarded

7. The number of injuries from automobile accidents------every year.

A. increases B. decrease C. control D. limit

8. ------ is work that involves studying something and trying to discover facts about it.

A. Resource B. Research C. Organization D. Figure

9. Time was up, and the judges-------- the results.

A. announced B. spoke C. declared D. delivered

10. Each nation has its own way of-------- the New Year.

A. eating B. celebrating C. preparing D. cooking

11. This price reduction is due to------ among suppliers.

A. complete B. competition C. competitor D. compete

12. There are 54--------minorities in Vietnam.

A. national B. primary C. ethnic D. main

13. The company must reduce costs to compete-----.

A. effect B. affect C. effective D. effectively

pdf36 trang | Chia sẻ: netpro | Ngày: 09/05/2013 | Lượt xem: 2150 | Lượt tải: 3download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Tiếng anh 11- Ôn tập học kỳ 1, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
A. is good health for you. B. is good for your healthy. C. is a good health for you. D. is good for your health. 5. He went to the library_______________ A. so that to borrow a book. B. to borrowing a book. C. so as to borrow a book. D. in order that borrow a book. 6. When you got back, he ____________________________ A. will leave London for New York. B. has left London for New York. C. had already left London for New York. D. leaves London for New York. 7. Big Brother is________________________ A. the name of a club. B. a home for children. C. an organization for boys who no longer have fathers. D. the name of a film. 8. He went to the department store___________________ A. bought his mother a new hat. B. buy his mother a new hat. C. to buying his mother a new hat. D. to buy his mother a new hat. 9. I am very interested _______________ A. in the information you give it to me. B. about the information you gave me. C. in the information you gave me. D. about the information you give it to me. 10. It is seven years since we_______________________ A. last talked to Daisy. B. have talked to Daisy. C. last talked Daisy. D. talked to last Daisy. 11. The president congratulated the players_____________________ A. for winning the cup. B. because of winning the cup. C. on winning the cup. D. about their winning the cup. 12. While I was working in the garden, _____________________ A. my son played video games. B. my wife has cleaned the house. C. my son was playing video games. D. my wife had been cleaning the house. 13. When young, my sister and I were not used to _________________ A. going out on our own. B. having gone out on our own. C. go out ourselves. D. go out on our own. 14. He was just beginning to leave the office__________________ A. as soon as the phone rang. B. when the phone rang. C. while the phone rang. D. by the time the phone rang. 15. They usually take part_________________ A. to help people in mountainous areas. B. helping people in mountainous areas. C. in helping with people in mountainous areas. D. in helping people in mountainous areas. C. ERROR IDENTIFICATION 1. I am delighted hearing the news. A B C D 2. It‟s so cold to go out. A B C D 3. You can‟t always insist your own way – there has to be some give- and – take. A B C D 4. Despite many changes in his life, he remained loyal with his working principles. A B C D 5. We have been friends with each other because of she used to live next door to me. A B C D 6. Two close friends can spend time to be together without needing to pretend. A B C D 7. A friend can help you solve problems and to share the grief times along with the great A B C D times. 8. It took her a long time getting accustomed to the new environment and make friends with A B C D other classmates. 9. I often listen music when I have free time. A B C D 10. We spent a week to preparing for our concert. A B C D 11. It‟s impossible for me being there before 8p.m. A B C D 12. She likes her job but does not like wear uniforms. A B C D 13. While Tina looked for a flashlight, the lights came back on. A B C D 14. When he came, we were having dinners. A B C D 15. They speak English well because they practice speak it every day. A B C D 16. Never before I have visited this fascinating place. A B C D 17. When I was a small, I used to go fishing with my father and my brother. A B C D 18. Why didn‟t you came to my party last night? A B C D 19. According with Gardener, it is motivation that plays an important role in his success. A B C D 20. I will tell John about it when I will see him this afternoon. A B C D 21. Although they are not young, they work very hardly. A B C D 22. I do not know what time does she gets up every morning. A B C D 23. He didn‟t get the job despite of his experience in the field. A B C D 24. His brother can‟t walk to work now because his broken leg. A B C D 25. The young teachers, wanted a Foreign Language Teaching Workshop to be holding in Ho A B C D Chi Minh city. 26. Mary‟s children are used to be picked up school every day. They don‟t have to walk home. A B C D 27. I went shopping for buying some fruits this morning. A B C D 28. Would you mind to wait for a moment? A B C D 29. I am looking forward meeting you. A B C D 30. The children admitted to have taken the money. A B C D D. SENTENCE BUILDING 1. Peter/ my close friend A. Peter is my close friend. B. Peter is one of my close friends. C. Peter is one my close friend. D. Peter is the one of my close friend. 2. I/ eager/ look forward to/ enjoy/ it A. I am too eager to looking forward to enjoying it. B. I am enough eager to looking forward to enjoying it. C. I am so eager to looking forward to enjoy it. D. I am so eager to look forward to enjoying it. 3. We/ be / friends / last school year A. We have been friends since last school year. B. We were friends since last school year C. We have been friends last school year D. We are friends since last school year 4. John/ good / Maths A. John is very good at Math. B. John is too good at Math. C. John is very good for Math. D. John is too good for Math. 5. Peter/ sincere/ easy-going/ man/ a sense of humour A. Peter is the sincere and easy-going man whose has a sense of humour. B. Peter that is a sincere and easy-going man with a sense of humour. C. Peter is a sincere and easy-going man who is a sense of humour. D. Peter is a sincere and easy-going man with a sense of humour. 6. She/ 5 feet/ good looking/ friendly A. She is 5 feet, good looking, but friendly. B. She is 5 feet tall, and good looking, friendly. C. She is 5 feet, good looking, and friendly. D. She is 5 feet tall but good looking, and friendly. 7. next Saturday/ 18 th birthday A. Next Saturday is my 18 th birthday. B. Next Saturday is the day of my 18 th birthday. C. Next Saturday would be my 18 th birthday D. Next Saturday will have been my 18 th birthday. 8. I/ invite/ you / the party/ 6pm/ my house. A. So that I would like to invite you to the party at 6pm at my house. B. I was invited you to the party at 6pm at my house. C. I would like to invite you to the party at 6pm at my house. D. I would like to invite you to the party, that will be at 6pm at my house. 9. We/ invite/ you / our house/ enjoy/ party A. We would like invite you to our house and enjoy the party. B. We want to invite you for our house and enjoy the party. C. We would like invite you to our house and enjoying the party. D. We would like invite you to our house and so enjoy the party. 10. We / build/ shelters/ for them/ settle down A. We are now building some shelters for them to settle down. B. We are now building some shelters for them settling down. C. We are now built some shelters for them to settling down. D. When we are now building some shelters for them to settle down. 11. We/ grateful/ you/ give us a donation A. We would be very grateful if you could give us a donation. B. We are very grateful because you can give us a donation. C. We will be very grateful so you could have given us a donation. D. So we are very grateful if you will give us a donation 12. We/buy/ her/ flowers/ presents/ a birthday cake. A. We bought her flowers, presents, and especially a birthday cake. B. So, we bought her flowers and presents, with a birthday cake. C. We bought her flowers and presents, but a birthday cake. D. We bought her flowers and presents, such as especially a birthday cake. 13. There/ be/ special program/ delicious dishes/ my mother/ I/ prepare. A. There are a special program and delicious dishes which my mother and I are preparing. B. There will be a special program and delicious dishes which my mother and I are preparing. C. There will be a special program and delicious dishes so that my mother and I are preparing. D. There is a special program and delicious dishes which my mother and I am preparing. 14. My friend/ age/ twenty. A. My friend has got twenty of age. B. My friend is twenty in age. C. My friend is in twenty years old. D. My friend is at the age of twenty. 15. my parents‟ silver anniversary / celebrate/ 6pm next Sunday A. My parents‟ silver anniversary must be celebrated at 6pm next Sunday. B. My parents‟ silver anniversary that will be celebrated at 6pm next Sunday. C. My parents‟ silver anniversary will be celebrated at 6pm next Sunday. D. It is my parents‟ silver anniversary will be celebrated at 6pm next Sunday. KEYS: A. SENTENCE TRANSFORMATION B. SENTENCE COMPLETION C. ERROR IDENTIFICATION D. SENTENCE BUILDING 1. A 11. B 2. B 12. D 3. B 13. C 4. C 14. B 5. D 15. A 6. D 16. D 7. B 17. B 8. C 18. A 9. A 19. C 10. A 20. D 1. B 11. C 2. B 12. C 3. A 13. A 4. D 14. B 5. C 15. D 6. C 7. C 8. D 9. C 10. A 1.C 11.C 21.D 2.B 12.D 22C 3.B 13.A 23.B 4.C 14.D 24.C 5.C 15.D 25.C 6.B 16.B 26.C 7.C 17.A 27.B 8.B 18.C 28.C 9.B 19.A 29.B 10.C 20.C 30.C 1. B 11. A 2. D 12. A 3. A 13. B 4. A 14. D 5. D 15. C 6. C 7. A 8. C 9. A 10. A WRITING (UNIT 5- 8 - Phú Thịnh ) CHOOSE THE UNDERLINED PART AMONG A, B, C OR D THAT NEEDS CORRECTING 1. Were body hurt in the accident ? A B C D 2. There was no time to have a breakfast . A B C D 3. The flight departures from Tan Son Nhat airport at 9:30 . A B C D 4. He dined to open the letter and I believed him . A B C D 5. She needs a good advice about choosing a career . A B C D 6. I think I am really lucky that I could met you . A B C D 7. He is living by his uncle in the country . A B C D 8. No one saw Tom go into the hall , did him ? A B C D 9.The news are on TV soon . A B C D 10.Never I have seen such an excited film . A B C D 11.I would do anything to you . A B C D 12.Dogs can swim better than cats are . A B C D 13. I‟ve never seen such that a bad film . A B C D 14.If any body phone me, tell him I am out . A B C D 15.Whatever happened, I didn‟t want to lose friendship of Vera. A B C D 16. I will like another cup of coffee , please ! A B C D 17.She is proud of being born on 2 th September. A B C D 18. It‟s easier if you avoid to go to the places where other people smoke . A B C D 19. Anything dictionary will give you the meaning of these words. A B C D 20. Everyone are afraid of dying . A B C D 21.They have books enough in the house, they don‟t have to buy any . A B C D 22. If it had not been rained so hard, we would have dined out . A B C D 23.These televisions are quiet popular in Europe, but those one are not . A B C D 24.She said that if it does not rain tomorrow, she would go out with you . A B C D 25.The light should be turned off before going out A B C D 26.I don‟t want to go with him , he drives very dangerous . A B C D 27.Vietnamese woman were official allowed to vote in 1945 . A B C D 28.Guests receive dinner at arrival at the hotel . A B C D 29. I don‟t want trouble with you with such a small problem . A B C D 30.There is something is wrapped in this blue paper . A B C D KEYS 1. A 2. D 3 . B 4. B 5. A 6. D 7 . B 8. D 9. B 10. B 11. D 12. D 13. C 14. B 15.D 16. A 17. D 18.B 19. A 20. B 21.A 22 . B 23. D 24. B 25. D 26. D 27. D 28. C 29. B 30. C Choose the best answer to complete each of the following sentences: 1……………….. because he was too lazy. A. The boss threatened to dismiss him B. The boss threatened him to dismiss C.The boss suggested him to dismiss D. The boss promised him to dismiss 2. I have ever advised………………….. the lotel for reservation. A.him to phone and writing B. to phone and write him C. him both phoning and writing D. him either to phone or to write 3. Claire had………………. her the truth. A.made to promise me to tell B. made me promising to tell C. made me promise to tell D. made me promise telling 4. A passer- by……………… his car so that it was not causing an obstruction. A. told that the driver to move B. wanted that the driver move C. told the driver to move D.suggested the driver to move 5. The doctor advised him……………….. more vegetable. A. to quit smoking and eat B. quit smoking and eat C. to quit smoking and to eat D. quitting smoking and eating 6.The doctor advised Robert………………… to lose weight. A. to take more exercise so that he could B. to take more exercise if he wanted C. that he takes more exercise D. that he should take more exercise in order that 7. My friend……………… A. suggested us going for a walk. B. suggested going for a walk. C. advised togo for a walk. D. would like going for a walk. 8.John……………… him carry the package. A. thanked me for helping B. said thanking with me to help C. told me to thank with helping D. asked me to thank and help 9. The group leader prevented his members……………….. . A. going on B. from going on C.to go on D. to going on 10. Johnny admitted……………….. all the wine in the bottle. A. to drink B. drinking C. to drinking D. of being drunk 11. I want to congratulate you………………. the contest. A. to win B. at winning C. about winning D. on winning 12. He apologized………………… able to finish the project on time. A. his colleagues not being B. his colleagues for not being C. to his colleagues for not being D.his colleagues not to be 13. If you had taken my advice, we……………….. our way. A. will not lose B. would not lose C. will not have lost D. would not have lost 14. …………………… the address ,I would have gone there. A. If had I known B. Had I known C. If I knew D. If did I know 15. She told me that she would not have enjoyed the party if I………………. A. am not B. was not C. had not been D. were not 16. Daisy told me……………….. she would leave for London to find a job. A. that if she were me B. if that she were me C. that if she had been me D. that had she been me 17.Take your money with you………………….. A. if you see any good souvenirs to buy B. in case you see any good souvenirs to buy C.when you see any good souvenirs to buy D.whenever you see any good souvenirs to buy 18.Be quick ! ………………… wants to speak to you on the phone. A. Anyone B. Noone C.Everyone D.Someone 19. Would……………… like a drink ? A. anyone B. noone C.everyone D.someone 20.She felt lonely when she first arrived because she had……………… to talk to. A. somebody B. anyone C.nobody D. anybody KEYS 1 .A 2.D 3.C 4.C 5.A 6.B 7.B 8.A 9.B 10.C 11.D 12.C 13.D 14.B 15.C 16.A 17.B 18.D 19.A 20.C Choose the sentence which has the cloest meaning to the original one: 1. “ Don‟t talk in class” the teacher said. A. The teacher told his students do not talk in class. B. The teacher told his students did not talk in class. C. The teacher told his students not to talk in class. D. The teacher told his students not talking in class. 2. Mary said to Ann “ Shall I get you a glass of orange juice ?” A. Mary offered to get Ann a glass of orange juice. B. Mary said to Ann if she got a glass of orange juice. C. Mary told Ann she got a glass of orange juice. D. May told Ann she getting a glass of orange juice. 3. “ Susan, can you remember to buy me some sugar.?” Bill said. A. Bill advised Susan to buy him some sugar. B. Bill reminded Susan to me some sugar. C. Bill reminded Susan to buy him some sugar. D. Bill invited Susan to buy me some sugar. 4. “ …………” the mother warned her sons. A. Boys, don‟t go near the lake. B. Boys, you will not go near the lake. C. Boys, let‟s go near the lake. D. Boys, you would like to go near the lake. 5. “ Go on Susan ! Apply for the job” the father said. A. The father invited Susan to apply for the job. B. The father wanted to apply for the job. C. The father encouraged Susan to apply for the job. D. The father wanted Susan not to apply for the job. 6. “ I won‟t do this work under any circumstances” the worker said. A. The worker promised to do that work. B. The worker advised me to do that work. C. The worker agreed to do that work. D. The worker refused to do that work. 7. “Thank you very much for your help , John.” Said Daisy. A. Daisy thanked John for helping her. B. Daisy told John help her . C. Daisy wanted John to help her and said thanks. D. Daisy would like John to help her. 8. The police warned me against coming near the barrier. A. “ Please come near the barrier” the police said. B. “ Don‟t come near the barrier” the police said. C. “ I would like to come near the barrier” the police said. D. “ Let‟s come near the barrier” the police said. 9. “ What a beautiful dress you have, Mary!” Peter said. A. Peter complimented Mary on her beautiful dress. B. Peter said what did Mary have a beautiful dress. C. Peter asked Mary to have a beautiful dress. D. Peter advised Mary to have a beautiful dress. 10. Mary is contented with what she does. A. What she does, she doesn‟t make her pleased . B. Mary is satisfied with what she does. C. Whatever Mary does she makes nobody pleased. D. She feels happy when she does something. 11. If you had taken my advice, we ………… our way. A. will not lose B. wouldn‟t not lose C. will not have lost D. wouldn‟t have lost 12. He spent his money carelessly and became broke. A. If he doesn‟t spend his money carelessly, he will not become broke B. If he didn‟t spend his money carelessly, he would not become broke . C. If he hadn‟t spent his money carelessly, he wouldn‟t have become broke D. If he did spend his money carelessly, he would become broken. 13. He can‟t find a good job because he doesn‟t know how to use a computer. A. If he know how to use a computer, he can find a good job. B. If he knew how to use a computer, he could find a good job. C. If he had known how to use a computer, he could have found a good job. D. If he had known how to use a computer, he could find a good job. 14. The coffee was too hot for us to drink. A. Although the coffee was so hot we could drink it. B. If the coffee weren‟t too hot, we could drink it. C. If the coffee hadn‟t been too hot, we could have drink it. D. Because the coffee was too hot, we drink it. 15. “ How about spending the day at the beach?” said Tom. A. Tom said he wanted to spend the day at the beach. B. Tom suggested spending the day at the beach. C. Tom insisted on spending the day at the beach. D. Tom advised us to spend the day at the beach. 16. ……………now, we would go out. A. If it isn‟t snowing B. Unless it were snowing C. Were it not snowing D. If were it not snowing 17. The bag was heavy, so we could not take it with us. A. If the bag weren‟t heavy, we would take it with us. B. Unless the hadn‟t been heavy , we would have taken it with us. C. If had the bag not been heavy, we would have taken it with us. D. Had the bag not been heavy, we would have taken it with us. 18. “ Let‟s eat out tonight” said my father . A. My father suggested eating out that night. B. My father invited us to at out that night. C. My father ordered to eat out to night. D. My father told to eating out to night. 19. He said: “Let‟s go out tonight” - He ……… going out that night. A. asked B. suggested C. told D. said 20. “ Will you come to my birthday party?” she said to me. A. She asked me would I come to her birthday party. B. She invited me to come to her birthday party. C. She asked me I would come to her birthday party. D. She invited that I would come to her birthday party Choose the best sentence that can be made from the words given: 21. the U.S population / grow / 250 million / 1991 A. The U.S population grew to around 250 million in 1991. B. The U.S population is growing around 250 million in 1991. C. The U.S. population has grown to around 250 million in 1991. D. The U.S. population grew to around 250 million for 1991. 22. over 10% / population / can not read / write A. More than 10% of population can not read nor write at all. B. About 10% in the population can not read or write at all. C. Over 10% of the population can not read and write at all. D. Over 10 % in the population can not read but write at any rate. 23. the illiteracy rate / Indian youth / 76.4% / 2000 and 2004 A. The ililliteracy rate of the Indian youth that was 76.4% among the year 2000 and 2004. B. So then, the literacy rate of the Indian youth was 76.4% in 2000 and 2004. C. Due to the illiteracy of the Indian youth was 76.4% between 2000 and 2004. D. The illiteracy rate of the Indian youth was 76.4% between 2000 and 2004. 24. Kerale / record / impressive / 90.92% illiteracy rate / 2001 A. Kerala was recorded an impressive 90.92% illiteracy rate in 2001. B. Kerala was recorded was an impressive 90.92% illiteracy rate in 2001. C. Kerala, which was recorded an impressive 90.92% illiteracy rate in 2001. D. In Kerala was recorded an impressive 90.92% illiteracy rate in 2001. 25. enclose / telephone number / e-mail address A. Enclosing your telephone number and e-mail address. B. Please enclose your telephone number and e-mail address. C. Let‟s enclose your telephone number and e-mail address. D. Do you want to enclose your telephone number and e-mail address. 26. I / hope / hear / you A. I hope to hear from you soon. B. I hope so that I hear from you soon. C. I will hope so as to hear from you soon. D. I am hoping to hear from you soon. 27. the competition / begin / 8. 00 pm A. The competition will begin when 8.00 pm. B. The competition that will begin at 8.00 pm. C. The competition will be beginning at 8.00 pm D. The competition will begin at 8.00 pm. 28. you / want / take part in / the competition / contact us soon A. Due to you want to take part in the competition you can contact us B. Because of you want to take part in the competition, contact us soon. C. If you want to take part in the competition, please contact us soon. D. Although you want to take part in the competition, please contact us soon. 29. the chart / the distribution / the population / regions A. The chart that indicates the distribution of the population by regions. B. Although the chart indicates the distribution of the population in regions. C. The chart indicates which the distribution of the population among regions. D. The chart indicates the distribution of the population by regions. 30. it / see / the chart / the distribution / uneven A. It can see in the chart that the distribution is uneven B. It saw from the chart which the distribution s uneven. C. It must be seen in the chart by the distribution is uneven. D. It can be seen from the chart that the distribution is uneven. 31. arrive / 7.00 am / we / make some arrangements A. Please arrive at 7.00 am so that we can make some arrangements. B. To arrive at 7.00 am so as that we can make some arrangements. C. When arriving at 7.00 am so that we can make some arrangements. D. Please arrive at 7.00 am in case we can make some arrangements. 32. the competition / hold / 106 Tran Hung Dao Street, Hoan Kiem District / next Sunday. A. The competition that will be held at 106 Tran Hung Dao Street, Hoan Kiem District next Sunday. B. In case the competition will be held at 106 Tran Hung Dao Street, Hoan Kiem District next Sunday. C. The competition will be held at 106 Tran Hung Dao Street, Hoan Kiem District next Sunday. D. As soon as the competition will be held at 106 Tran Hung Dao Street, Hoan Kiem District next Sunday. 33. I / write / ask you / some more information / the competition A. I am writing so that to ask you some more information about the competition. B. I would like to write for I can ask you some more information about the competition. C. I will write in order to I ask you some more information about the competition. D. I am writing to ask you some more information about the competition. 34. I / learn / you / hold / an English Speaking Competition / next Sunday. A. I learnt that you will hold an English Speaking Competition when next Sunday. B. I have just learnt that you will hold an English Speaking Competition next Sunday. C. As I am learnt that you will hold an English Speaking Competition next Sunday. D. I have just learnt which you will hold an English Speaking Competition next Sunday. 35. the government / spend / a lot of money / the struggle / illiteracy A. The government would like to spend a lot of money on the struggle for illiteracy. B. The government spent a lot of money for the struggle with illiteracy. C. However, the governmen

Các file đính kèm theo tài liệu này:

  • pdfTiếng anh 11- Bài tập.pdf
Tài liệu liên quan