Tiếng anh 10- Kiem tra 1 tiet lop 10-lan 2

Camping holidays are always popular with students and young people because they are a cheap and easy way to see a country. People often travel by train, by coach or on foot, so one thing is important to remember before starting: you can only take with you what you can carry- usually in a rucksack on your back.

If you travel with a friend, of course some items can be shared – a tent, a gas stove, food. Other things must be taken by each person – clothes, footwear, a sleeping bag.

So you must sure of how much you can carry. Most people find 10 kg about right. Much more than that and you need another holiday when you get home! And remember, if the weather is wet your rucksack is heavier.

Many people who go camping for the first time take too much and then they find they have forgotten the essentials – a tin of bin is no good without a tin opener! But with practice and good advice you can have a fantastic holiday.

 

doc11 trang | Chia sẻ: leddyking34 | Ngày: 13/05/2013 | Lượt xem: 999 | Lượt tải: 0download
Tóm tắt tài liệu Tiếng anh 10- Kiem tra 1 tiet lop 10-lan 2, để xem tài liệu hoàn chỉnh bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
TEST OF 2nd ENGLISH 10 Time: 45 minutes Name: ………………………………… Class:…………………………………. I. Chän 1 tõ cã phÇn g¹ch ch©n ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ cßn l¹i trong nhãm b»ng c¸ch khoanh trßn 1 trong 4 kÝ tù A, B, C hoÆc D.( 1 ®iÓm) 1 A.cook B. look C. loose D. book 2 A. sport B. walk C. doctor D. ball 3 A. pagoda B. church C.early D. term 4 A. teacher B. bird C.worker D. about II.§äc ®o¹n v¨n sau vµ tr¶ lêi c¸c c©u hái.( 2.5 ®iÓm) Camping holiday are always popular with students and young people because they are a cheap and easy way to see a country. People often travel by train, by coach or on foot, so one thing is important to remember before starting: you can only take with you what you can carry- usually in a rucksack on your back. If you travel with a friend, of course some items can be shared – a tent, a gas stove, food. Other things must be taken by each person – clothes, footwear, a sleeping bag. So you must sure of how much you can carry. Most people find 10 kg about right. Much more than that and you need another holiday when you get home! And remember, if the weather is wet your rucksack is heavier. Many people who go camping for the first time take too much and then they find they have forgotten the essentials – a tin of bin is no good without a tin opener! But with practice and good advice you can have a fantastic holiday. 1. Why are camping holiday very popular with students and young people? ……………………………………………………………………………………………… 2. In what ways do they often travel? ……………………………………………………………………………………………… 3. What should campers remember? ……………………………………………………………………………………………… 4. Does each person always have to carry everything? Why? / Why not? ……………………………………………………………………………………………… 5. What can be shared if you travel with a friend? ……………………………………………………………………………………………… III. Hoµn thµnh c¸c c©u sau b»ng c¸ch khoang trßn c¸c kÝ tù A, B, C, D.( 2,5 ®iÓm) 1. Now there’s only one shop in the village, but there ……… three. A. use to having B. use to have C. used to having D. used to have 2. Eleven houses…………in my village. A.had just been sold B. has just been sold C. had just sold D.have just been sold 3. Why are you wearing your old shoes? - because I ……… the car A. will wash B. washing C. am going to wash D. wash 4. A teacher is a person who gives ….. to students A. books B. pens c. lessons D. bags 5. The …… are those who don’t have jobs. A. unemployed B. unemployers C. unemployment D. unemployees 6. I’ll pick you…….. at 2:30 p.m tom A.of B. with C. at D. up 7. Mr. Brown is one of the most famous…….in the city. A. photograph B. photographer C. photography D. photogenic 8. My aunt is going to buy me the “ Harry Porter”,……….makes me happy. A.which B. who C. that D. whom 9. Oh, your luggage is ready now. What time …………….? A. are you leaving B. will you leave C. are you going to leave D. do you leave 10. I think it………… The sky is so cloudy. A. is raining B. is going to rain C. will rain D. rains IV.Nghe vµ ®iÒn T (True) cho mçi c©u ®óng vµ F ( False) cho mçi c©u sai . (2 ®iÓm) 1. The group of classmates had an excursion to Quang Ninh .......... 2. They left late in the morning. .......... 3. They had breakfast at 9:30 a.m ........... 4. After relaxing under a shady tree for a while, the students visited the zoo. ............. 5. They felt excited with the tigers in the zoo. ............. 6. After visiting the zoo they did come sightseeing. ............ 7. There are a lot of monkeys in cages in the zoo. ............ 8. They returned home by coach. ............ V. ViÕt 1 ®o¹n v¨n ng¾n kÓ vÒ mét chuyÕn ®i ch¬i thó vÞ cña b¶n th©n m×nh. (2 ®iÓm) ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Written test Time: 45 minutes ( Type 2) Name: ………………………………… Class:…………………………………. Mark Teacher’s comments I. Chän 1 tõ cã phÇn g¹ch ch©n ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ cßn l¹i trong nhãm b»ng c¸ch khoanh trßn 1 trong 4 kÝ tù A, B, C hoÆc D.( 1 ®iÓm) 1 A. father B.guitar C. far D. cave 2 A.teacher B. deaf C. reason D. realize 3 A.meat B. season C. reach D. great 4 A.passion B. substract C. happen D. always II.§äc ®o¹n v¨n sau vµ tr¶ lêi c¸c c©u hái.( 2.5 ®iÓm) Camping holidays are always popular with students and young people because they are a cheap and easy way to see a country. People often travel by train, by coach or on foot, so one thing is important to remember before starting: you can only take with you what you can carry- usually in a rucksack on your back. If you travel with a friend, of course some items can be shared – a tent, a gas stove, food. Other things must be taken by each person – clothes, footwear, a sleeping bag. So you must sure of how much you can carry. Most people find 10 kg about right. Much more than that and you need another holiday when you get home! And remember, if the weather is wet your rucksack is heavier. Many people who go camping for the first time take too much and then they find they have forgotten the essentials – a tin of bin is no good without a tin opener! But with practice and good advice you can have a fantastic holiday. 1 1. Why are camping holiday very popular with students and young people? ……………………………………………………………………………………………… 2. How do they often travel? ……………………………………………………………………………………………… 3 What must be taken by each person? ……………………………………………………………………………………………… 4. what should people remember when they go camping? ……………………………………………………………………………………………… 5. Does each person always have to carry every thing? Why? Why not? ………………………………………………………………………………………………III. Hoµn thµnh c¸c c©u sau b»ng c¸ch khoang trßn c¸c kÝ tù A, B, C, D.( 2,5 ®iÓm) 1………………..to watch TV a lot when you were small? A. were you used B. did you use C. did you get used D. were you using 2. The student……….sits next to me is from England. A. which B. who C. whom D. whose 3. Wait for me at your house. I’ll pick you …….at 2:30 p.m A. at B. with C. up D. off 4. More than 50 films……….. in Ha Noi since June A. have been shown B. have shown C. were shown D. showed 5. My father is one of the most famous…….in the city A. photograph B. photographer C. photography D. photogenic 6. A teacher is a person who gives ….. to students A. books B. pens c. lessons D. bags 7.The blind……unable to see anything. A. be B. am C. are D. is 8. Mary is going to buy me a book written by Hemingway, ……… makes me happy. A. who B. that C. whom D. which 9. It’s already now. It …….very hot today A. is being B. is going to be C. is D. will be 10. Oh, your luggage is ready now. What time …………….? A. are you leaving B. will you leave C. are you going to leave D. do you leave IV.Nghe vµ ®iÒn T (True) cho mçi c©u ®óng vµ F ( False) cho mçi c©u sai . (2 ®iÓm) 1. The group of classmates had an excursion to Quang Ninh .......... 2. They left late in the morning. .......... 3. They had breakfast at 9:30 a.m ........... 4. After relaxing under a shady tree for a while, the students visited the zoo. ............. 5. They felt excited with the tigers in the zoo. ............. 6. After visiting the zoo they did come sightseeing. ............ 7. There are a lot of monkeys in cages in the zoo. ............ 8. They returned home by coach. ............ V. ViÕt 1 ®o¹n v¨n ng¾n kÓ vÒ mét chuyÕn ®i ch¬i thó vÞ cña b¶n th©n m×nh.(2 ®iÓm) ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Key to the written test No 2 Grade 10 Type 1 C©u 1.( 1 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm. 1.C 2.C 3. A 4.B C©u 2. (2,5 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,5 ®iÓm. 1. Because they are a cheap and easy way to see a country. 2. By train, by coach or on foot 3. You can only take with you what you can cary. 4. No. If you travel with a friend, some items can be shared. 5. A tent, a gas stove, food. C©u 3. ( 2,5 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm 1. D 6. D 2.D 7.B 3.C 8.A 4.C 9.A 5. A 10.B C©u 4.( 2 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm 1. T 5.F 2.F 6.F 3.F 7.T 4.T 8..F C©u 5.( 2 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0.5 ®iÓm 1.D 2.B 3. C 4. D Type 2 C©u 1. ( 1 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm. 1.D 2.B 3.D 4.D C©u 2.( 2,5 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,5 ®iÓm. 1. Because they are a cheap and easy way to see a country. 2. By train, by coach or on foot 3. Clothes, footwear, a sleeping bag. 4. You can only take with you what you can cary. 5. No. If you travel with a friend, some items can be shared. C©u 3.(2,5 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm 1.B 6.C 2.B 7.C 3.C 8.D 4.A 9.B 5.B 10.A C©u 4.(2 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm 1. T 5.F 2.F 6.F 3.F 7.T 4.T 8.F C©u 5.( 2 ®iÓm) mçi c©u ®óng 0.5 ®iÓm 1. D 2.B 3. B 4.C Tapescript: Last Chrismast, a group of my classmates decided to have an excursion to HaLong Bay. We left early in the morning and reach the customs half an hour later. As it was a clear, sunny day, we had decided to have a dip in the warter. By the time our sea- bath was over, it was about 9 a.m and we had breakfast with sandwiches, cakes and coffee. Then we relaxed under a shady tree for a while. After that we visited the zoo. We had some fun there with the monkey in cages. By the time our sight- seeing was over, it was obout 1 p.m. We had lunch of chicken, rice and returned home by bus. Written test Time: 45 minutes ( Type 1) Name: ………………………………… Class:…………………………………. Mark Teacher’s comments I. Chän 1 tõ cã phÇn g¹ch ch©n ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ cßn l¹i trong nhãm b»ng c¸ch khoanh trßn 1 trong 4 kÝ tù A, B, C hoÆc D.( 1 ®iÓm) 1 A.cook B. look C. loose D. book 2 A. sport B. walk C. doctor D. ball 3 A. pagoda B. church C.early D. term 4 A. teacher B. bird C.worker D. about II.§äc ®o¹n v¨n sau vµ tr¶ lêi c¸c c©u hái.( 2.5 ®iÓm) Camping holiday are always popular with students and young people because they are a cheap and easy way to see a country. People often travel by train, by coach or on foot, so one thing is important to remember before starting: you can only take with you what you can carry- usually in a rucksack on your back. If you travel with a friend, of course some items can be shared – a tent, a gas stove, food. Other things must be taken by each person – clothes, footwear, a sleeping bag. So you must sure of how much you can carry. Most people find 10 kg about right. Much more than that and you need another holiday when you get home! And remember, if the weather is wet your rucksack is heavier. Many people who go camping for the first time take too much and then they find they have forgotten the essentials – a tin of bin is no good without a tin opener! But with practice and good advice you can have a fantastic holiday. 1. Why are camping holiday very popular with students and young people? ……………………………………………………………………………………………… 2. In what ways do they often travel? ……………………………………………………………………………………………… 3. What should campers remember? ……………………………………………………………………………………………… 4. Does each person always have to carry everything? Why? / Why not? ……………………………………………………………………………………………… 5. What can be shared if you travel with a friend? ……………………………………………………………………………………………… III. Hoµn thµnh c¸c c©u sau b»ng c¸ch khoang trßn c¸c kÝ tù A, B, C, D.( 2,5 ®iÓm) 1. Now there’s only one shop in the village, but there ……… three. A. use to having B. use to have C. used to having D. used to have 2. Eleven houses…………in my village. A.had just been sold B. has just been sold C. had just sold D.have just been sold 3. Why are you wearing your old shoes? - because I ……… the car A. will wash B. washing C. am going to wash D. wash 4. A teacher is a person who gives ….. to students A. books B. pens c. lessons D. bags 5. The …… are those who don’t have jobs. A. unemployed B. unemployers C. unemployment D. unemployees 6. I’ll pick you…….. at 2:30 p.m tom A.of B. with C. at D. up 7. Mr. Brown is one of the most famous…….in the city. A. photograph B. photographer C. photography D. photogenic 8. My aunt is going to buy me the “ Harry Porter”,……….makes me happy. A.which B. who C. that D. whom 9. Oh, your luggage is ready now. What time …………….? A. are you leaving B. will you leave C. are you going to leave D. do you leave 10. I think it………… The sky is so cloudy. A. is raining B. is going to rain C. will rain D. rains IV.Nghe vµ ®iÒn T (True) cho mçi c©u ®óng vµ F ( False) cho mçi c©u sai . (2 ®iÓm) 1. The group of classmates had an excursion to Quang Ninh .......... 2. They left late in the morning. .......... 3. They had breakfast at 9:30 a.m ........... 4. After relaxing under a shady tree for a while, the students visited the zoo. ............. 5. They felt excited with the tigers in the zoo. ............. 6. After visiting the zoo they did come sightseeing. ............ 7. There are a lot of monkeys in cages in the zoo. ............ 8. They returned home by coach. ............ V.Chän c©u viÕt ®óng b»ng c¸ch khoanh trßn 1 trong 4 kÝ tù A, B, C hoÆc D. The museum / already/ open. The museum is already been opened. The museum have already been opened. The museum was already been opened. The museum has already been opened. The man / you / visit / last month/ be / famous scientist. The man who you visit last month is a famous scientist. The man who you visited last month is a famous scientist. The man who you are visiting last month is a famous scientist. The man who you was visiting last month is a famous scientist. When/ you / live / London / you / use to / go / the theatre? When you live in London, do you use to go to the theatre? When you lived in London, do you use to go to the theatre? When you lived in London, did you use to go to the theatre? When you lived in London, did you used to go to the theatre? A fridge/ be / machine / use / for / keep / foot fresh. A fridge is a machine who is used for keeping foot fresh. A fridge is a machine what is used for keeping foot fresh. A fridge is a machine whose is used for keeping foot fresh. A fridge is a machine which is used for keeping foot fresh. Written test Time: 45 minutes ( Type 2) Name: ………………………………… Class:…………………………………. Mark Teacher’s comments I. Chän 1 tõ cã phÇn g¹ch ch©n ph¸t ©m kh¸c víi c¸c tõ cßn l¹i trong nhãm b»ng c¸ch khoanh trßn 1 trong 4 kÝ tù A, B, C hoÆc D.( 1 ®iÓm) 1 A. father B.guitar C. far D. cave 2 A.teacher B. deaf C. reason D. realize 3 A.meat B. season C. reach D. great 4 A.passion B. substract C. happen D. always II.§äc ®o¹n v¨n sau vµ tr¶ lêi c¸c c©u hái.( 2.5 ®iÓm) Camping holidays are always popular with students and young people because they are a cheap and easy way to see a country. People often travel by train, by coach or on foot, so one thing is important to remember before starting: you can only take with you what you can carry- usually in a rucksack on your back. If you travel with a friend, of course some items can be shared – a tent, a gas stove, food. Other things must be taken by each person – clothes, footwear, a sleeping bag. So you must sure of how much you can carry. Most people find 10 kg about right. Much more than that and you need another holiday when you get home! And remember, if the weather is wet your rucksack is heavier. Many people who go camping for the first time take too much and then they find they have forgotten the essentials – a tin of bin is no good without a tin opener! But with practice and good advice you can have a fantastic holiday. 1 1. Why are camping holiday very popular with students and young people? ……………………………………………………………………………………………… 2. How do they often travel? ……………………………………………………………………………………………… 3 What must be taken by each person? ……………………………………………………………………………………………… 4. what should people remember when they go camping? ……………………………………………………………………………………………… 5. Does each person always have to carry every thing? Why? Why not? ……………………………………………………………………………………………… III. Hoµn thµnh c¸c c©u sau b»ng c¸ch khoang trßn c¸c kÝ tù A, B, C, D.( 2,5 ®iÓm) 1………………..to watch TV a lot when you were small? A. were you used B. did you use C. did you get used D. were you using 2. The student……….sits next to me is from England. A. which B. who C. whom D. whose 3. Wait for me at your house. I’ll pick you …….at 2:30 p.m A. at B. with C. up D. off 4. More than 50 films……….. in Ha Noi since June A. have been shown B. have shown C. were shown D. showed 5. My father is one of the most famous…….in the city A. photograph B. photographer C. photography D. photogenic 6. A teacher is a person who gives ….. to students A. books B. pens c. lessons D. bags 7.The blind……unable to see anything. A. be B. am C. are D. is 8. Mary is going to buy me a book written by Hemingway, ……… makes me happy. A. who B. that C. whom D. which 9. It’s already now. It …….very hot today A. is being B. is going to be C. is D. will be 10. Oh, your luggage is ready now. What time …………….? A. are you leaving B. will you leave C. are you going to leave D. do you leave IV.Nghe vµ ®iÒn T (True) cho mçi c©u ®óng vµ F ( False) cho mçi c©u sai . (2 ®iÓm) 1. The group of classmates had an excursion to Quang Ninh .......... 2. They left late in the morning. .......... 3. They had breakfast at 9:30 a.m ........... 4. After relaxing under a shady tree for a while, the students visited the zoo. ............. 5. They felt excited with the tigers in the zoo. ............. 6. After visiting the zoo they did come sightseeing. ............ 7. There are a lot of monkeys in cages in the zoo. ............ 8. They returned home by coach. ............ V.Chän c©u viÕt ®óng b»ng c¸ch khoanh trßn 1 trong 4 kÝ tù A, B, C hoÆc D An electric cooker / be / machine / use for / keep / food warm. An electric cooker is a machine who is used for keeping food warm. An electric cooker is a machine what is used for keeping food warm. An electric cooker is a machine whose is used for keeping food warm. An electric cooker is a machine which is used for keeping food warm. Twenty trees / already / plant / there. Twenty trees have already planted there. Twenty trees have already been planted there. Twenty trees has already been planted there. Twenty trees is already planted there. 3. The woman / you / visit / last month/ be / famous scientist. The woman who you visit last month is a famous scientist. The woman who you visited last month is a famous scientist. The man who you are visiting last month is a famous scientist. The woman who you was visiting last month is a famous scientist. When/ Mr. Brown / live / London / he / use to / go / the theatre? When Mr. Brown live in London, do he use to go to the theatre? When Mr. Brown lived in London, do he use to go to the theatre? When Mr. Brown lived in London, did he use to go to the theatre? When Mr. Brown lived in London, did he used to go to the theatre?

Các file đính kèm theo tài liệu này:

  • docTiếng anh 10- Kiem tra 1 tiet lop 10-lan 2-mới.doc
Tài liệu liên quan